Tom 10 juni 2024 Geen reacties

Europapa in première tijdens Klinkend Perspectief

Samen met Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide heeft Fluit- en Tambourcorps St. Paulus leerlingen muzikaal begeleid tijdens Klinkend Perspectief. Klinkend Perspectief is een deelproject van meer Harmonie in de samenleving. Binnen dit deelproject komen de leerlingen van groep 5 gedurende het schooljaar in aanraking met alle soorten instrumenten. Aan het einde van het schooljaar hebben alle leerlingen de instrumenten gehoord en in de handen gehad. De leerlingen van groep 5 werken met de docent muziek toe naar een presentatie waarin ze laten zien en horen wat ze dit jaar in het deelproject Klinkend Perspectief hebben geleerd.

Tijdens Klinkend Perspectief heeft St. Paulus samen met Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide het nummer ‘Iedereen verstaat muziek’ ten gehore gebracht. Vervolgens heeft St. Paulus de concertavond afgesloten door het nummer ‘Europapa’ van Joost Klein gearrangeerd voor st. Paulus in première te brengen. Met het nummer ‘Noodgeval’ van Goldband werd de avond knallend afgesloten!

Leerlingen (en eigenlijk iedereen) die graag muziek wil maken is uitgenodigd om muziekles te volgen bij st. Paulus. De muzieklessen zijn het eerste jaar gratis en van de vereniging krijg je een instrument te leen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op of kom eens langs op een van onze repetities!