Tom 11 juni 2024 Geen reacties

Dirigent Dominique Rohenkohl behaalt HaFaBra directie

Zaterdag 1 juni heeft onze dirigent Dominique Rohenkohl examen gedaan voor HaFaBra directie. Na het verdedigen van zijn scriptie, het leiden van een repetitie en het dirigeren van een concert kreeg Dominique onder luid applaus zijn eindoordeel van de Jury en heeft daarmee het HaFaBra directie succesvol behaald.

Tijdens zijn examen werd Dominique muzikaal bijgestaan door Harmonie St. Joseph 1880 uit Weert. Zij brachten vier nummers uit de 19e eeuw ten gehore waaronder de Last Friend of Napoleon, een arrangement van Dominique op het Andante et Rondo, the Mask of Zorro en tot slot de Fandango.

Nadat Dominique zijn examenuitslag heeft teruggekregen werd zijn resultaat gevierd met een concert samen met zijn eigen vereniging Fluit- en Tambourcorps St. Paulus. Met een swingend programma met muziekstukken van Paul Simon, Stevie Wonder en Sing Sing Sing werd het examenconcert van Dominique afgesloten.

Fluit- en Tambourcorps St. Paulus Schaesberg feliciteert haar dirigent Dominique Rohenkohl van harte met behalen van het HaFaBra directie examen!